fredag 26. august 2016

Forbigående insomnia

Jeg vet ikke om det er det faktum at jeg er forkjøla eller om det er noe annet som feiler meg.... men jeg har for tiden absolutt null (NULL!!) inspirasjon i forhold til å blogge om løping og trening. Og jeg har ikke gidda å poste et eneste bilde på Instagram på evigheter - dvs en uke :-) Og jeg har ikke sendt en eneste sporty Snap på lang tid.... så noe er helt klart feil! Spørsmålet er: hva feiler det meg???
Jeg vet ikke. Jeg er fortsatt litt "lost in translation" etter sommerferien. Lost in translation er forøvrig en av mine favorittfilmer - jepp - jeg er en håpløs romantiker! Anyway: hvis du har sett filmen så vet du at hovedrollefiguren, Charlotte, surrer døgnvill og ensom rundt i Tokyo og får ikke sove - og det er nettopp det som feiler meg: jeg får ikke sove, nok!! Jeg er døgnvill. Selvdiagnose: forbigående insomnia!

Det er som om kroppen hardnakket påstår at jeg ikke trenger å sove mer enn 4t mens hjernen, som vet bedre, men som ikke har noen den skulle sagt for øyeblikket, forteller meg at 7-8t søvn er det jeg trenger! Men hva hjelper det at hjernen sier 8t når kroppen prøver å fortelle meg at 03:43 er et glimrende tidspunkt for å stå opp. Og etter å ha vridd meg en times tid så sovner jeg endelig igjen bare for å våkne klokka 05:15 av at kroppen på ny forsøker å fortelle meg at det er på tide å stå opp.... seriøst?? Hva er det kroppen min driver med for tiden? Jeg vet ikke, men jeg vet at det ikke skyldes stress! Og det er jo bra. Jeg er åpenbart døgnvill og jeg har gått fra å være A menneske til å bli B menneske i sommer, for så å helgardere meg med å bli et A/B menneske nå i august og har utviklet lakenskrekk både morgen og kveld - sent i seng og tidlig opp, aldri trøtt bare svart under øya og uinspirert... men jeg føler på meg at det snart er over. Jeg har vært døgnvill før så jeg vet at det går over - jeg må bare være tålmodig!
Mens jeg har vært forkjøla siste uka har jeg selvsagt drømt meg bort og funnet mange løp jeg kunne tenke meg å løpe i høst. Jeg kan allerede nå røpe at det er langt (LANGT!!!) fra drøm til virkelighet.... Jeg pleier jo å bruke konkurransene til å løpe meg i form til Hytteplanmila men i år må jeg forberede meg til Hytteplanmila på en annen måte for jeg tror nemlig ikke at jeg kommer til å kunne delta på mer enn maks 4/10 av ønske-løpene. 

Ønskelista:
03.09.16 Skiløpet (5Km) (utgår)
04.09.16 Drammens halvmaraton (10Km) (utgår
)
06.09.16 Sørkedalsløpet (utgår)
10.09.16 Lørenskogløpet 10Km (utgår)
13.09.16 Gaupekollen Opp (kanskje)
17.09.16 Oslo Maraton (10Km) (påmeldt)
01.10.16 Eggemomila (veldig lyst til å delta!)
04.10.16 Skjennungsstua Opp (MÅ få til å delta!)
15.10.16 Furumomila (10Km) / Nøklevann Rundt (5Km) (veldig lyst til å delta!)
22.10.16 Hytteplanmila (påmeldt)

SÅ: jeg må altså klekket ut en alternativ plan - plan B. Jeg har bare enda ikke helt klart for meg hvordan denne plan B skal være.... så jeg får vel ta en prat med terner'n da (hey, det er jo meg det!) :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar