søndag 31. januar 2016

Januar i bilder

Jøss så fort det gikk å oppsummere treninga i Januar når jeg bare gadd å laste opp filene til Endomondo først. So, here it is - Januar i stolpediagram:
Vel, liten detalj: jeg løp 195Km i Januar og ikke 184Km som grafen påstår - men det er som sagt en detalj - for hvem bryr seg vel om hvor mye de løper? :-)
Antall Km med løpesko siste 9 uker
I morgen er det Februar og skal jeg tro på søylene på bildet over så tilsier trenden siste månedene at jeg ikke kommer til å løpe mer enn i underkant av 40Km første uka i Februar. Veldig klar trend som tilsier annen hver uke med lite/mye løping. Uansett: dette er i grunn ikke verst (til å være meg!). Så jeg er godt fornøyd!
Om jeg har noe som helst å utsette på Januar-treninga? Ja, det måtte i så tilfelle være at jeg ikke har fått gått så mye på ski.... men, man kan ikke få i pose og sekk (har jeg hørt). Kun sjokolade som kommer i pose og sekk her i huset. Og så må det være mangel på styrketrening... ai ai. Jeg har (også i år) lovet meg selv at fra 1. Februar blir det andre boller enn fiskeboller - så da er det bare å begynne å ta i bruk Bosu'n og manualene som har støvet ned i ALT for lang tid nå. Aldri for sent - aldri for sent (om man skal tro reklamen). 

Så sånn var det! Fra og med i morgen er det altså Februar og det er en måned mindre til sesongstart!! JUHU! Første løp i Sognsvann Rundt Medsols er allerede 30. Mars og jeg gleder meg :-))))

1 kommentar: