tirsdag 1. desember 2015

November - all time high!

November har i hovedsak vært transport-løpe-måneden med stor T. Jeg har ikke hatt anledning til å løpe så mye utenom til og fra jobb. Og det har vært greit. For dette er jo tiden hvor man skal senke tempo og sanke kilometere. Så da har det i grunn vært helt ok å bare transportløpe.... selv om jeg må innrømme at jeg av og til har savnet å bare kunne gå ut å løpe uten å føle at klokka styrer - hvis dere skjønner hva jeg mener. For når jeg transportløper så har jeg ikke mulighet til å løpe så lenge og langt jeg bare vil. Jeg jobber nemlig i staten (og må stemple inn og ut). Så når jeg skal levere på skolen og hente på SFO så blir det ofte ikke tid til mer enn 45min løping til jobb - i alle fall ikke uten at antall minustimer fort gror seg høyt som en skyskraper.
DAGSLYS!! Hurra! Fra søndagens langtur
Nuvel - 45min løping er slettes ikke noe å klage over, men dere skjønner sikkert hva jeg mener: det er unektelig noe helt annet å bare kunne gå ut å løpe uten å måtte være ferdig innen en gitt tid - slippe å stresse og selv bestemme hvor langt og lenge man kan være ute. Bare løpe og nyte frihetsfølelsen liksom. Og ikke minst: løpe i dagslys! Fader det har vært lite løping i dagslys i November.

Uansett: når transportløping ender med all time high i antall løpte kilometer på en måned - og når jeg får avslutte November med to (2!!) langturer i dagslys(!) - ja da er alt stress, jag og mas glemt og mor er lykkelig! Så enkel er jeg å glede :-)

Så kan dere bare fnyse: "Høh - er 224Km på 31 dager noe å skryte av lizzzom!!?" Nei - det er ikke noe å skryte av - derfor skryte jeg ikke - jeg bare konstaterer fakta. For jeg vet så inderlig godt at noen løper 100Km i uka - og andre løper enda mer.... så mine 224Km i November er ikke mye å skrive hjem om hvis jeg sammenligner meg med andre. Og her kommer poenget: jeg sammenligner meg ikke med andre! :-)

Så sammenlignet med meg selv så er 224Km i November veldig bra og det som er enda bedre er at beina ikke har gått helt ut i streik. Det skal dog sies at jeg de siste ukene har hatt vondt i et muskel/senefeste, men så lenge det ikke blir verre men holder seg stabilt så satser jeg på at det ordner seg innen kun kort tid.

Oppsummering uke 48:
Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: 8.8Km rolig transport løpetur
Torsdag: 8.7Km rolig transport løpetur
Fredag: -
Lørdag: 14Km rolig (kort) langtur
Søndag: 19Km rolig (lang) langtur
Fra gårdagens restitusjonstur med hodelykt i marka - magi!

Så det var November - nå skriver vi Desember, og jeg har starta Desember med en hviledag. Et murrende senefeste og såre tær fikk velfortjent hvil i dag!

God adventstid!

1 kommentar:

  1. Du er flink og du gjør det beste ut av det meste. Og hele tiden så blir du litt bedre til å løpe :)

    SvarSlett