mandag 2. november 2015

Barteløpet - jeg vant hele dritten!

Det er jo sesongpause nå og livet går ikke akkurat på skinner - det går mer sånn "forsøker-å-holde-hodet-over-vann" fra uke til uke. Så Barteløpet var helt klart kun for show og moro, for det sosiale, og ikke minst: for å få en hard treningsøkt - for det har vært skralt med trening og enda skralere med kvalitetsøkter i det siste. JA - og selvsagt også for å få bolle etter målgang så klart. Barteløpet så jeg altså på som en fin erstatning for manglende intervall og terskeløkter siste ukene. Så det var med lave skuldre og kanskje også litt lav moral jeg stilte til start.... men pent antrukket :-)
Avslappet og lett på foten (FOTO: Cecilie Isern)
Løypa gikk rundt Sognsvann og fulgte den ytre veien (lysløypa). Det innebar at vi løp et strekk på sti i nordenden av vannet for å ta oss over fra vestsiden til østsiden. Jeg liker sti men jeg var ikke skodd for terrengløping. Så jeg tok det pent i dette partiet og benyttet anledningen til å la pulsen falle og til å mote meg opp til å sette opp tempo igjen så fort vi kom ut på veien igjen. Løypa var sagt å være 4.25Km (min klokka målte 4.31Km - så det er vel akkurat innafor). Og for de som er kjent i området så vet man jo hva man får: det er litt små-kneikete i området rundt Sognsvann men samtidig så løper vi jo på veldig fin skogsbilvei. Og det er vel ikke overraskende at jeg liker løypene i Sognsvannsområdet.
Løypa
Jeg er veldig glad i små, lokale, koselige løp. Mye fordi mange av disse små løpene går nettopp i terreng og/eller på skogsbilveier. Og selvsagt mye fordi slike løp arrangeres av frivillige ildsjeler som gjør dette for å glede andre og ikke for å tjene penger. Så tommel opp og stor takk til alle de som valgte å bruke lørdagen til å arrangere løp for oss! Jeg vet en del om hva det krever for å arrangere løp - jeg vet at det går med mange timer både før, under og etter løpet - så kudos til gjengen som dro i gang Barteløpet. Håper det blir løp neste år også og at det kommer MINST dobbelt så mange løpere! For når jeg vinner hele dritten - ja da må det flere konkurrenter med neste år! Sånn går det altså når eliten og supermosjonistene ikke stiller til start.
Ikke ofte jeg topper resultatlista
På kondis.no kan du lese mer om løpet: HER

Ukesoppsummering - TULLEuka

Mandag: (10Km transportsykling)
Tirsdag: 5Km gjennomløping av HK etappe 7 og 8 (+10Km transportsykling)
Onsdag: 3,3Km jogg med guttungen på SRM (+15Km transportsykling)
Torsdag: 9.7Km rolig transportløping (med omvei) før jobb
Fredag: 5Km rolig løping + litt styrke
Lørdag: 4Km Barteløp
Søndag: 13Km rolig løping (1t13min)

Så da gjenstår det bare å ønske deg en supersprek uke!! :-)
I farta (FOTO: Mindaugas Lukauskas)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar