fredag 4. september 2015

Skjer a?

Ja - hva skjer a???
Vel - på treningsfronten er svaret: svært lite.
På alle andre fronter er svaret: too much!

Words not needed!
Etter Zermatt Ultraks har jeg vært syk - bihulene har vært litt misfornøyde kan man si, og halsen sår, men nå, endelig, ser det ut til at det kan komme til å gå riktig vei - det tok bare 2 uker liksom (OMG!).

Så nå skulle jeg begynne å trene ordentlig igjen - skulle! Vel, vi får se da. På kalenderen min står det nemelig i dag "Avreise til varmere strøk - bursdagsfeiring" og vi vet jo alle hva det betyr for en som ikke takler å løpe i varme.... det betyr at det ligger an til mest bading og soling (hurra!), og sikkert også en del mer feiring enn løping. Og det kan sikkert være greit det for en kropp som trenger å komme seg opp på pluss igjen. Sikkert greit. Det er bare det at klokka tikker og om to uker er det Olso Maraton og 10forGrete. Så sånn egentlig så er det slettes ikke tid for å late seg i sola....

Nuvel, om oppladningen ble heller skral i år (også?) så kommer jeg uansett til å løpe 10forGrete - så sant jeg er frisk. Fra dagens form har jeg estimert en sluttid om to uker til et sted mellom 46-48min, og kanskje nærmere 48min enn 46min - så det får vel være greit. Jeg tar det igjen på Hytteplanmila om 6 uker! Da går vi for gull hele gjengen - ikke sant??? ;-)

Ha en strålende løpehelg folkens! Masse lykke til til alle som skal løpe løp i helgen! Have fun. Jeg kommer sterkere tilbake på treningsfronten - og alle andre fronter! :-)

2 kommentarer:

  1. Oslo Maraton dropper jeg. Skuffelsen over at et så stort arrangement ikke kontrollmålte løypene på skikkelig vis i fjor, gjør at jeg sparer de pengene. Ikke morro med arrangement som ikke tar sånne ting på alvor. Blir spennende å høre hva løperne opplever i år.

    SvarSlett
  2. Det biletet var fantastisk flott! :) Irriterande når ein faktisk må kvile i stadenfor å førebu seg til konkurransar. Men slik er jammen livet. Lite ein får gjort med det! Men sender likevel masse sympati. :)

    SvarSlett