onsdag 24. juni 2015

Hverdagsluksus

Min favoritt - bringebær med kesam pasjonsfrukt krem - NAM!
Slik gjør du:
Pisk litt kremfløte med en liten t-skje sukker. Når kremen er ferdig pisket tilsetter du en stor dæsj kesam som du så pisker raskt inn i kremen. Så topper du frukt og/eller bær som du ønsker med denne kesam-kremen, og før du nyter hele herligheta så strør du litt brunt sukker på toppen. Bedre enn dette får du det ikke! NYT! :-)

Kesam - favoritten på topp ;-)


4 kommentarer:

  1. Det så digg ut :)
    Men hvordan ser kesam-embalasjen ut? Er det en Tine-kartong?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja - Tine ja ;-) Har lagt inn bilde i innlegget til ære for deg :-)

      Slett
    2. Se her ja :)
      Snakk om service :-)
      Nå finner jeg det med en gang i butikken!

      Slett
    3. Lurer på om jeg skal prøve meg på denne, men med krem på tube i stedet.

      Slett