lørdag 23. august 2014

Fin øvelse for sideflesket!

Styrketrening blir det lite av for tiden men en dag – snart – skal jeg skjerpe meg og gjenoppta litt generell styrke (mao. i mårra i mårra men altså ikkje i dag....). Inntil vi kommer til denne ”dagen-snart” så tar jeg armhevinger (nesten hver dag) som loggføres på Endomondo – for jeg må jo holde et øye med meg selv så jeg ikke skulker! Og innimellom (kanskje en gang i uka?) trimmer jeg sideflesket også. Og flere har spurt: ”hvordan trimmer du sideflesket Silja?”. Jo da, sånn som dette trimmer jeg altså sideflesket: jeg legger meg på Bosu'n og tar så mange sidehev/løft som jeg gidder – mer avansert enn det er det altså ikke (bare husk å bytt side) :-)

Men nå må jeg kjappa på med maskaraen for nå er det jentefest! Over og ut :-)

2 kommentarer:

  1. Hei Silja. Vet du om det finnes muligheter for bagasjeoppbevaring på Sognsvann Rundt? Finner ikke noe om det på hjemmesiden deres.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er ingen organisert oppbevaring men alle legger sekkene sine igjen ved start/mål på eget ansvar. Så langt har jeg ikke hørt om folk som har mistet noe.... men jeg ville personlig ikke lagt igjen verdisaker (selv om jeg også har gjort det flere ganger)....

      Slett