lørdag 12. april 2014

Skirt sports: min nye favoritt!


De siste produktene jeg fikk til testing fra Løpeskjørt.no var et skjørt og en tights av merket Skirt Sports. Skjørt og tights som omtales i dette innlegget er derfor sponset! Tightsen, toppene og skjørtet på bildene under er fra Skirt sports.
Jeg har ikke skrevet en ordentlig produktomtale av skjørtet enda – bare så vidt nevnt skjørtet i et tidligere blogginnlegg HER. I dag er det uansett denne tightsen som skal presenteres: Lett komprimerende tights fra Skirt Sports: Redemption Run Capri
Materiale: 87% polyester, 13% spandex. Og i likehet med alle andre kompresjonsprodukter så skal tightsen vaskes på 30C uten skyllemiddel.

Detaljer: Veldig komfortabel linning – bredt midjeparti med lomme bak. Sammenlignet med andre tights så scorer denne høyt på komfort. Dette er den mest behagelig tightsen jeg har hatt. Den verken strammer eller gnager og det er i tillegg snor i livet hvis man skulle trenge det – snor i livet liker vi!

Størrelsen: alle produkter jeg har fra Skirt sports er stor i størrelsen; jeg har derfor en størrelse mindre enn vanlig (XS i skjørt og tights).

Kompresjonseffekt: denne tightsen sies å ha ”lett komprimerende effekt” og det synes jeg er en veldig grei beskrivelse. Er du på utkikk etter en tights med kompresjonseffekt så er ikke dette førstevalget. For produktet lover som sagt ikke mer enn ”lett komprimerende effekt” – og mer enn det får du altså heller ikke! Den sitter godt og den er definitivt den tightsen i min kolleksjon som føles mest behagelig på; men den sitter altså ikke som et pølseskinn og dermed kan den ikke love full kompresjonseffekt. Dog må jeg si at jeg var overrasket over hvor bra den faktisk satt. Det jeg har vært opptatt av når det gjelder kompresjon går på dette med redusert ”slag og risting” i muskulaturen når jeg løper. Sammenlignet med vanlig tights så gir denne tightsen mer støtte men sammenlignet med kompresjonstights så gir den altså ikke full kompresjonseffekt. Så, skal du ha en kompresjonstights så velger du ikke denne tightsen, men hvis du skal du ha en vanlig tights og velger denne så får du altså en svært komfortabel tights som sitter overrasskende godt og som gir lett komprimerende effekt!

"Sykt digg" som guttungen ville sagt! ;-)

Toppene jeg har fra Skirt sports er ikke sponset – de har jeg kjøpt og betalt fra egen lommebok. Og omtale av disse toppene kan du lese HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar