fredag 22. februar 2013

JEG - en rosablogger??

Dagens outfit
Hodebekledning - Skigo "must have" // Genser - Skigo "must have too" // Jeans - G Star // Belte - Tiger of Sweden // Sokker - Moods of Norway

My boobs - my boobs - my boobs are okay ;-)

GREIT: jeg sprakk!! ;-) Da Skigo hanskene kom på gikk det rett i grøfta med rosablogginga! Men jeg kan med hånda på puppen si at dagens "must have" fra Skigo danker ut alle andre merker; ingen over, ingen ved siden av; helt suveren! Og trøya.... wow som jeg gleder meg til å løpe med den!! Stoffet er helt herlig (polypropylen microfiber/dryarn) og dermed: ingen over, ingen ved siden! ;-)

Konklusjon: Silja - ingen rosablogger!! Men neste gang tar jeg make up, hår og negler, ok?? (NOT!!!).

God treningsrik helg! :-)


25 kommentarer:

 1. Smiler godt her jeg sitter nå! jadda!
  Rosablogger eller ei, du har MYE sprekt tøy i dette merket altså! råtøft!

  SvarSlett
  Svar
  1. Noe må jeg jo finne på for å holde humøret oppe nå som jeg ikke trener ;-) Men rosablogging.... det blir neppe min spesialitet gitt!

   Kravet til teknisk kvalitet på treningstøy her i huset er relativt høyt. Det meste at treningsutstyr koster og dermed stiller i alle fall jeg krev til kvaliteten. Tøyet skal tåle litt og det skal være behagelig å bruke. Stoffet som denne Skigo trøya er lagd av er helt enestående. Kan ikke annet enn å anebefales. Dernest er det også litt digg med kult design da... ;-)

   Slett
 2. Hihi, syns du var en veldig flink (rosa)blogger, jeg. Kanskje dette er et tegn på at du er på bedringens vei, eller? :)

  Men sånn fra spøk til revolver (;p), er det SKIGO-merket noe alá Swix? Er det bedre i såfall, eller er det ca det samme?
  Eller er det mer sånn 2XU/kompresjons-ish?

  SvarSlett
  Svar
  1. La oss ta det vanskeligste spørsmålet først: jeg håper, tror og ber om at jeg endelig er på bedringens vei, men, jeg skjønner samtidig at det kommer til å gå MANGE fler uker før AS kroppen er helt tilbake i normal frisk tilstand igjen. Nå står jeg på kortison og håper bare at dette IKKE ender med at det tilføyes "kronisk" forran diagnosen astmatisk bronkitt; for det ville vært litt trist.... nuvel, jeg er optimist til det motsatte bevises!! ;-)

   Skigo er konkurrenten til Swix; de har skismøring og klær. Nå er det også slik at Skigo er i startgropa sånn at du kan forvente at det kommer mye, mye mer fra Skigo med tiden. Kanskje også kompresjonstøy, det vet jeg ikke men det ville absolutt ikke overrasket meg om Skigo kommer med kompresjon de også (med tiden). Hva kvalitet angår så skjønner jeg at Skigo sikter høyt men som jeg også skrev så er dette en prosess i utvikling.

   Det er jo mange som leverer superundertøy men den trøya som jeg har på meg her er i et kvalitetsmateriale (dryarn) som Swix feks. ikke har. Så da spørs det jo litt hva man foretrekker da.... Jeg er opptatt av både komfort, kvalitet og design. Og denne supertrøya er noe helt annet enn superundertøyet jeg har fra feks bavac og swix. En innertier ;-)

   Slett
  2. Da tar jeg også det vanskelige spørsmålet først, og svarer at dét håper inderlig jeg óg. At du ikke får noe tilføyet forran den allerede så dumme diagnosen du har fått!... Og at du snart er back on track again!
   Jeg syns du er flink som fortsatt klarer å holde deg positiv. Mange av oss hadde nok ikke vært så gode til det er jeg redd (les: spesielt meg selv..) :)

   Så til det andre: med andre ord, så er SKIGO et merke du virkelig kan anbefale videre? I såfall, selger de dette merket på "vanlige" sportsbutikker, eller må en i spesialbutikker/internett for å få tak i det?

   Fortsatt god søndag! :)

   Slett
  3. Skigo selges for tiden kun via www.skigo.no og jeg kan fint anbefale Skigo; absolutt!! Det er prøvekolleksjon så det er ikke så mye å få tak i enda men det kommer mer....

   Positiviteten henger nok sammen med at jeg har vært i kjelleren mange ganger tidligere. Det skremmer meg ikke lenger å være midlertidig ute av drift; det eneste som skremmer meg er ordet kronisk! Alt som går over kan jeg takle men permanente plager vet jeg ikke hvordan jeg vil takle.... Nå har det gått 32 dager uten trening men da jeg var gravid snakker vi > 365dager uten trening; og jeg har hatt flere avbrekk som har strukket seg over ett år.... Så slike erfaringer gjør nok at jeg tar dette avbrekket med knusende ro; jeg vet med meg selv at jeg greier å kommer tilbake for jeg har greid det mer enn en gang før. Slikt hjelper masse ;-)

   Slett
 3. Ha, ha, ha, med (virkelig) all respekt å melde så er du vel så langt unna rosablogger jeg kan tenke meg!
  Jeg har jo shoppestopp og blir helt syk av disse oppdateringene om nye sko og klæa. Hvilke butikker fører SkiGo? Og hvilken prisklasse har de lagt seg på?

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, Anna, det var godt å høre!! ;-)

   Hvis du går inn på www.skigo.no så ser du at det pr tiden kun er snakk om limited edition (eller prøvekolleksjon som jeg ville sagt!) som kan bestilles fra nettsiden. Dette har sammenheng med det jeg skrev over: kleskolleksjonen er i startgropa og storsatsinga kommer....

   Prismessig ligger de på linje med Swix, Johaug, etc. Du kan får ta en kikk men husk: du har fortsatt kjøpestopp! ;-)

   Og jeg må si at jeg i disse ukene som invalid virkelig har forstått poenget med nettshopping altså!! Det er jo en gedigen gave for oss som ligger nede!

   Slett
 4. Hehe, fantastisk bildeserie :) strike a pose ;)
  Kjempefin blogg, håper du snart er på plass i joggeskoene igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. takk ;-) Litt moro må man jo lage selv i en stakkar stund ;-)

   Jeg håper også at jeg snaaaaart er løpeklar igjen! ;-)

   Slett
 5. Ler godt. Morsomt innlegg, men dessverre ser det ikke ut for at rosablogging er de greie;)
  Alltid spennende med nye merker, og det at de legger ut prøvekolleksjon for oss "vanlige" er jo ekstra kjekt:)
  Å riktig godt å lese at det går fremover med deg. Du er flink og veeeeeldig tålmodig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tålmodighet må læres.... i alle fall har jeg måttet lære meg tålmodighet for jeg har nemlig alltid hastverk, hehe ;-)

   Slett
 6. Hehe, ja det er da litt morsamt med rosa-blogging?

  Og så skjønner eg det godt, med dei fantastisk kule hanskane ville eg vel også gripe kameraet og tastaturen fatt og fått det ut i bloggverden!

  Veldig fin trøye også, den ser superbehageleg ut.
  Eg ventar spent på fortsettelsen med matchande make-up i Skigo stil ;)

  Men håpar også at du også snart igjen får anledning til å blogge om trening.
  Kryssar fingrane og tær for deg for at det ikkje blir noko kronisk, men at du blir kvitt plagene ordentleg.
  Ha fortsatt god bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanx; satser på at det blir mer trening og mindre rosablogging fremover ;-)

   Slett
 7. Svar
  1. hehe, takk, du er snill; og misunnelsesverdig supersprek! ;-)

   Slett
 8. Igjen vil jeg si god bedring, håper virkelig du snart kan begynne å trene igjen. Skigo høres ut som skikkelig bra tøy, er spent på å høre vurderingen når du begynner å bruke det!

  SvarSlett
 9. God bedring Silja, godt at humøret ihvertfall ikke ligger nede for telling. Ha en (Ski)go uke;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, satser på en skigo uke ;-D

   Slett
 10. Jag älskar tofsar. Och Skigo :)

  Steike for en dustete start på året du har fått. Dumme, dumme bronkitt! Jeg håper virkelig at du snart får deg en joggetur. Slik som været er nå formelig kribler det jo i løpefoten. Bar asfalt er jo reine pornoen!

  God bedring bjuti! I mellomtiden kanskje du kan dele noen interiørtips eller en oppskrift på en eller annen obskur lav-karbo veganrett. Eller dagens manikyr. Eller dagens duft :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Interørtips er jeg svært DÅRLIG på Anna!!! Selv etter å ha sett utalje episoder med Hollywoodfruer så er jeg dårlig der gitt.... ;-)

   Ja det ble en vrang start på 2013 men det får jeg bare tåle. Spent på når jeg er frisk nok til å begynne å tenke på løping igjen!? Spennende ;-)

   Slett
  2. ......og selvfølgelig elsker du Skigo; du er jo programforpliktet til å elske Skigo med dine svenske-gener ;-)

   Slett
 11. Merker at Skigo er frempå denne vintersesongen, bl.a. flere langrennsløpere som har på seg Skigo-drakter.

  Gøy med nytt treningstøy! Og jeg ønsker Skigo og andre velkommen i markedet! For etter min mening er utvalget i norske sportsforretninger sabla magert. Det går i det samme i butikk etter butikk. Milsluker'n er vel et av unntakene som våger å tilby noe annet enn det alle andre gjør. Ser du i skiløypa i dag så går vel 70% av gutta i denne samme blåfargede langrennsjakke fra Swix eller Bjørn Dælie.
  Det finnes jo så mange andre merker der ute i verden som burde ha fått plass i butikkene. Löffler er ett av mange. DE har mye bra.

  Appropo trening - jeg planla en 10 km rolig joggetur idag, men plutselig etter 3 km fikk jeg kraftig krampe bak i leggen. Måtte stoppe tvert. Og jeg som aldri får krampe!
  Merkelig at dette skjer når jeg løp rolig i 5,30-fart og kun hadde tilbakelagt 3 km.
  Skjønner ikke at man kan få krampe av så lite.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kramper er komplekst så det er nesten umulig å si noe konkret om årsaken til at du fikk krampe... men i hovedtrekk, slik jeg har forstått det, så kan krampe komme av 1) at muskelen er sliten/utkjørt eller 2) at du ikke har fått i deg tilstrekkelig med næring i forkant..... hvis du har hatt en hard økt eller trent i overkant mye i forkant og muskelen er sliten så kan det utløse kramper ved lav belastning på neste økt. Spiser og drikker du ikke nok i forkant så kan det også gi kramper. Magnesiumtillskudd kan da hjelpe. Selv får jeg krampe av spinning. Og selv om jeg prøver å spise og drikke godt i forkant og alltid har med drikke på timene så får jeg utelukkende krampe i leggene. Og det kan jeg liksom ikke forklare på noen annen måte enn at mine legger ikke liker bevegelsesmønsteret på spinning..... Jeg var derimot heldig for jeg fant en løsning, kompresjonsleggings, og jeg har derfor også gitt opp å prøve å forstå årsaken til mine kramper. Kompresjon på leggene holder krampene vekk.... snedig! ;-)

   Ellers er jeg enig med deg i at det er svært begrenset utvalg og bortimot bare kjedelig skibekledning å få tak i i Norge. Det er etter min mening derfor bare bra at det kommer en utfordrer ;-)

   Slett