lørdag 2. februar 2013

God helg!Det er forskjell på å være en godtegris og på å være en overspiser.

Det er forskjell på å være avslappet og på å være useriøs.

Å ikke utbasunere sitt indre sjelsliv betyr ikke at man er helt uten ambisjoner i livet.

Det er forskjell på folk.

Noen går litt stillere i dørene enn andre.

Det betyr ikke at de er verken useriøse eller uten ambisjoner i livet.
 GOD HELG!


7 kommentarer:

 1. Helt sant. Riktig god helg til dere også!

  SvarSlett
 2. God filosofi :)

  Selv skal jeg lage meg noe godt til lørdagskvelden etter å ha tatt en testkjøring på Holmenkollmarsjens 2,5 mils løype idag.
  Fine forhold og jeg tok det ganske rolig for å bli bedre kjent med løypa. Noterte meg tiden 2t og 12 min. da jeg kom i "mål" ved Holmenkollen. Det bør kanskje være mulig å sub'e 2t neste helg...
  Men da må føret og været bli like bra som i dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis du tok det ganske rolig, som du skriver, så har du sub 2t inne neste helg; garantert!! ;-) Jeg startet HELT bakerst i pulje 2 og endte med å beinfly, utenfor sporet, forbi en horde med folk i den første bakken. Så hvis du skal sikre deg å ha marginene på din side så er mitt råd: still deg for all del ikke bakerst! ;-D

   Slett
  2. Takk for tips! Jeg er allerede langt bak pulje 2, tror det er 8 eller 9 (må sjekke!). Ser for meg mange folk og vanskelig å komme forbi hvis man er sterk nok.

   Hvis du beinflydde den første bakken må du ha fått det tungt videre oppover :) For makan til lang, seig bakke er det sjelden jeg har vært borti. Det er jo km på km med oppover, ca 4,5 km tror jeg klokka viste.

   Jeg får legge opp taktikken til neste helg :) Velger nok å starte ekstra rolig de første km til jeg kommer over kneika og kroppen er kommet skikkelig igang.

   Forresten ble jeg litt overrasket over slutten av løypa, rett før man kommer inn i VM-løypa tror jeg: Der var det ikke noen skispor et godt stykke - men bredt og fint. Antar dette er skøytetrasseen? Håper de legger skispor her også siden Holmenkollmarsjen er et klassisk renn. Men de skal jo ha preppa hele løypa til denne helgen, så det blir kanskje bare sånn.

   Er spent på hvordan det vil gå når det er noen tusen flere i skiløypa enn det var idag... :)

   Slett
  3. De første tullete bakkene ver masete. Og frem til den krappe venstresvingen "like oppi der" var det for min del mest bare snakk om å overleve på best mulig vis uten å tape for mye tid (og uten å slå ned alt for mange på min ville ferd forbi). Vet ikke hvor langt det er opp til denne venstresvingen men det var ikke så veldig langt.

   Men fra den venstre svingen er det jo ren autostrada videre oppover og her fikk jeg endelig gått på ski og fikk kontroll over pulsen. Det stiger jevnt i ca 5km men fra svingen og opp gikk jeg helt uforstyrret og uforhindret, og det føltes i grunn helt greit. Følte ikke at jeg sprengte meg i starten selv om jeg fløy som ei kråke ;-)

   Slett
 3. Lure ord. God helg til deg også!

  SvarSlett