lørdag 17. desember 2011

Dagens trim ;-)

Dagens dobbel
Starta dagen med at vekkeklokka (=lillegutt) ikke våkna før kl.08:15; mot normalt ~kl.06:50. Ulempen med å sove lenge var ikke til å ta feil av: det ble litt hektisk for mor og lillegutt når vi alle skulle være klar og ute av døra før kl.09 for å rekke spinning kl.09.30 ;-) Siden vi vanligvis står opp ved 7-tiden har vi mer enn god nok tid til å pakke, spise osv. I dag derimot ble det som det ble ;-)

Dagens seks topper

Følte at jeg ikke fikk det til å stemme helt i dag på spinninga. Jeg forsøkte å starte rolig på intervallene og øke underveis i draget, noe jeg forsåvidt klarte ganske bra. Jeg forsøkte også å ligge lavere i intensitet på de første dragene og øke på de siste, fikk forsåvidt til det også ganske bra, men, jeg følte likevel at det ble litt urytmisk i dag.... vel: jeg kan jo ikke være supermann HVER gang heller da (fnis) ;-)

Etter timen fikk vi alle en UB kjeks ;-) Tror du denne lille karen hadde øyne store som tinntalerkner da han så en eske full med sjokoladekjeks?? ;-)

Core
Etter timen skulle jeg instruere min kjære litt på core. Siden jeg "bare skulle instruere" så trente jeg ikke så veldig strukturert i dag. Jeg gjorde fire øvelser ordentlig (fullt fokus og tre serier). Resten av tiden jeg surra rundt der oppe testet jeg ut litt alternative øvelser godt underholdt av skravla til Tim og Thomas Svane ;-)

Gutta kan skravle altså ;-) Det er moro det!!

Flott trening ble det altså i dag også ;-)

3 kommentarer:

  1. Så bra! Noen ganger er ikke disse vekkerklokkene helt til å stole på:)

    SvarSlett
  2. Lille søster, du har helt rett :-) Eneste du med sikkerhet vet er at når du ikke skal rekke noe så går alarmen tidligere enn normalt og omvendt;-)

    SvarSlett
  3. Haha, er det ikke typisk at når de endelig sover litt lenger blir det bare stress ;)

    SvarSlett